E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
Vissza a főoldalra!

A noidolgok.hu portál hirdetési felületeit az üzemeltető JUIZZMEDIA értékesíti. A portál 2009. október 1.-én kezdte meg müködését. A weboldal célja a női témák köré épülő információk összegyűjtése.

Az oldal tartalma

Weboldalunk segítségével mindenki könnyen találhat magának, az egyéniséghez vagy éppen az alkalomhoz illő frizurát, sminket, műkörmöt. Keresőnkben több ezer kép között keresgélhetnek látogatóink. Országos szépségszalon keresőnk segítségével új szalon keresése sem okoz problémát senkinek. Az oldal a fent említett funkciók mellett számos egyéb szolgáltatással is rendelkezik, mint például a fórum, a cikkek vagy a közeljövőben elinduló fittness, wellness, étel-ital és egyéb rovataink.

Hirdetési lehetőségek szépségszalonoknak

Szépségszalon adatbázis

Szalonod a regisztrációt követően a profilom menüpontban tudod regisztrálni, teljesen INGYENESEN. A regisztrációt követően az általad regisztrált szalon megjelenik a keresőben díjmentesen.

Szépségszalon kiemelés

A kiemelt szalonok a kiemelés ideje alatt folyamatosan megjelennek a főoldalon, illetve a szépségszalonok rovat főoldalán. A keresésnél, amennyiben megfelel a keresési feltételeknek, úgy a lista elejére kerül "Kiemelt szépségszalon" felirattal jelezve és a többi találattól eltérő színnel. A weboldal több aloldalán megjelenik a jobb oldalon lévő sávban, a kiemelt szalonok dobozban.
Ára: 3.000 Ft + Áfa/2hét  vagy  Ára: 5.000 Ft + Áfa/hónap

Szalon ajánló a főoldalon

A szalon ajánló doboz bérlése a főoldalon, lehetőség van egy bemutatkozó vagy reklám szöveg és egy fotó elhelyezésére. Link a hirdető weboldalára vagy a szalon adatlapjára az oldalon.
Ára: 6.000 Ft + Áfa/hónap

Banner alapú hirdetési lehetőségekElérhetőségeink

Telefon: +36 30 2 7777 01
Fax: +36 24 419 419
Azonnal üzenet küldés: Kattints ide!
E-mail: media@noidolgok.hu

© 2022 noidolgok.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink