E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
Vissza a főoldalra!

Szolgáltatásunkat az itt olvasható feltételek elfogadása esetén veheti igénybe. E feltételek változtatásának jogát fenntartjuk - az esetleges változásokról felhasználóinknak külön értesítést nem küldünk, a mindenkor érvényes verzió ezen a lapon olvasható.

    Honlapunk teljes körű felhasználása ingyenes valamennyi felhasználónk részére. Ahhoz, hogy ezt az Önök számára hosszú távon fenntarthassuk, a honlapunk felületeinek bizonyos, jól elkülönített részén fizetett hirdetéseket jelenítünk meg. E reklámok megjelenítése tehát a szolgáltatás része, attól nem elválasztható, ezért kérjük, hogy semmilyen formában ne használjon semmilyen, reklámmegjelenítést gátló szoftvert honlapunk látogatása közben.

    Regisztrációjával felhatalmazza a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztrálás után ránk bízott adatait különlegesen bizalmasan kezeljük, arra Adatvédelmi elveink az irányadók.

    Regisztrációja után felhasználó nevét és jelszavát nagy óvatossággal kezelje, mert ezek biztonságos tárolásáért kizárólag Ön felel. Valamennyi fórumos aktivitásért, amely az Ön felhasználói neve alatt történik, Ön a felelős. Amennyiben tudomására jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk az info@noidolgok.hu levélcímen.

    A Szolgáltató a Honlapon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A honlap fórumában közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

    A Szolgáltató a Honlapon közzétett képekért felelősséget nem vállal. A honlapra bármely felhasználó feltölthet képeket, ezzel segítve adatbázisunk bővülését. A honlapon a felhasználók által feltöltött képek eredetével, megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a honlapon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

    Nem használhatja Fórumunkat arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.

    Nem használhatja Fórumunkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezik az Szolgáltatótól.

    Szigorúan tilos a fórumfelhasználók személyes adatainak technikai vagy egyéb módszerekkel való illegális gyűjtése és tárolása, ideértve a Fórum oldalait lekérő számítógépek IP-címeinek begyűjtését is.

    Az Szolgáltató a Fórum moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy eltávolítsák azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntethetik.

    Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.

    A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően - a Fórum jellegéből adódó strukturált formában - a Szolgáltatóra szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Szolgáltató engedélyéhez kötött. Ez nem zárja ki a felhasználó saját hozzászólásának az általa történő további szabad felhasználását.

    A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk.

    Az Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.


Adatvédelmi elveink

    A Szolgáltató tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

    A Szolgáltató a felhasználó által rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) fokozott betartására.

    Személyes adat minden olyan adat, amely alapján a felhasználó közvetve, vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, lakcím, azonosító jel, e-mail cím.

    A felhasználónak lehetősége van arra, hogy személyes adatokat adjon meg a Szolgáltatónak, aki azokat különböző célokra használhatja fel. A Szolgáltató a honlap látogatója bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel konkrét céljáról és annak módjáról. A felhasználó adatainak megadásával hozzájárulását adja a személyes adatoknak a megfelelő helyeken meghatározott célú, korlátlan idejű felhasználásához. Az adatszolgáltatás és a hozzájárulás önkéntes, és a felhasználónak jogában áll bármikor kérni személyes adatainak törlését az adatbázisból a következő címen: info@noidolgok.hu, és jogában áll tiltakozni az adatkezelés ellen, amely sikertelensége esetén az adatkezelő döntésével szemben bírósághoz fordulhat.

    Az adatkezelő és az adatok feldolgozója a JUIZZ Kft., székhelye: 2315 Szigethalom Pf.: 6., adószáma: 13546832-2-13, e-mail címe: info@juizzmedia.hu. A Szolgáltató kijelenti, hogy a felhasználó által megadott adatokat harmadik személynek nem adja át.

    A Szolgáltató köteles az adatvédelmi törvényhez igazodva, a tőle elvárható gondossággal eljárni az általa tárolt adatok biztonságos megőrzéséért.

    A szolgáltatás regisztrációs folyamata alatt és annak sikeres lezárulásáig a Szolgáltató semmilyen adatot nem tárol a felhasználóról, a hibásan a szolgáltatásba került adatokat megsemmisíti.


Ha kérdése van írjon a info@noidolgok.hu e-mail címre vagy kattintson ide!

© 2022 noidolgok.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink